Oferte speciale | Showroom | 021-326.22.10
Ariston

Centrala termica in condensatie Ariston Clas Premium Evo 24 FF

Cod produs: [3300697]


3.565,00Lei TVA inclus
intrebati pe e-mail
gratuita in Bucuresti, 80 lei in alte localitati
Garantie 3 ani

Facilitati

Punerea in functiune gratuita Kit evacuare inclus

Descrierea produsului

Caracteristici:

De ce recomandam o centrala termica in condensare pentru apartamentul tau ?

Noua centrala termica in condensare Clas Premium este gandita special pentru apartament. Pe langa reducerea valorii facturii pentru gaz, instalarea unui sistem in condensare in apartament presupune si alte avantaje considerabile. Acest tip de echipament adauga un plus de valoare locuintei dumneavoastra, deoarece respecta tendinta actuala de scadere a impactului asupra mediului inconjurator.

Schimbator de caldura din otel-inox

Constructia speciala a schimbatorului de caldura creeaza premisele obtinerii unei eficiente net superioare fata de o centrala termica conventionala unde randamentul maxim este de pana la 93%.

Clas Premium este echipata cu un schimbator de caldura din otel-inox circular, componenta ce asigura rezistenta in procesul de condensare si confera astfel o durata lunga de viata centralei termice.

Solutii inteligente pentru confort in apartament

Clas Premium va ofera avantaje din punct de vedere al confortului, designului si al economiei la consumul de gaz. Are dimensiuni reduse, este eficienta in utilizare si va va ajuta sa faceti economii importante. Indiferent de instalatia de incalzire folosita, tehnologia condensarii asigura un confort maxim cu un consum minim garantand in acelasi timp recuperarea investitiei suplimentare.

Tehnologia condensarii

In urma arderii combustibilului rezulta un amestec de gaze arse si vapori de apa. Cantitatea de caldura ce ia nastere la ardere include atat puterea gazului, putere specifica oricarui tip de combustibil, cat si puterea rezultata prin condensarea vaporilor de apa. Acest lucru este posibil datorita tehnologiei speciale de constructie a schimbatorului de caldura din otel-inox care permite vaporilor de apa sa condenseze si sa cedere astfel energie (caldura latenta de condensare) agentului termic din schimbator

Modul premix - confort eco-logic

Modului premix format din ventilator modulant, mixer si arzator tubular din otel-inox mareste plaja de modulare a centralei termice de la 5.5KW pana la 25kW, crescand semnificativ randamentul si reducand emisiile de noxe. Astfel, preamestecul controlat face ca arderea sa fie aproape perfecta, reducand emisiile poluante, generatoare de ploi acide si efect de sera. Cu Clas Premium confortul rimeaza cu responsabilitatea fara de mediu.

Control inteligent al temperaturii

Functia AUTO impreuna cu accesoriile de termoreglare asigura un control inteligent al temperaturii camerei. Cu butonul AUTO activat centrala termica va alege in mod automat temperatura ideala pentru circuitul central, crescand astfel nivelul de economie si confort.

Simplu de instalat

Bucurandu-se de o tehnologie moderna si de componente de o inalta calitate, Clas Premium Evo se caracterizeaza totodata prin dimensiuni compacte, ceea ce permite pozitionarea sa in spatii reduse. Designul elegant permite instalarea centralei oriunde in locuinta dumneavoastra.


3300697Date tehnice


 Tip
Ardere   in condensare
Tiraj   fortat
Camera de ardere   etansa
Preparare acm   cu schimbator secundar in placi
 Putere Termica
Putere termica max kW 21.3
Putere nominala min. kW 5.5
Putere termica focar kW 22.0
Putere termica a.c.m. kW 25.0
 Randament
Randament % 97.3
Randament la 30% din putere % 108.0
 Circuit apa calda
Debit apa calda Δt 25°C l/min 14.0
Debit apa calda Δt 30°C l/min 11.7
Debit apa calda Δt 35°C l/min 10.0
Reglare temperatura   60/36
 Circuit incalzire
Reglare temperatura   82/35
 Alte detalii
Tip de gaz   GN sau GPL
 Caracteristici electrice
Consum electric W 105
Tensiune de alimentare V/Hz 230/50
Protectie electrica IP X5D
 Dimensiunile aparatului
Inaltime mm 770
Latime mm 400
Adancime mm 315
Greutate neta kg 32