Oferte speciale | Showroom

Livrare gratuita in toata tara

In prezentarea produsului, livrarea gratuita in toata tara este evidentiata la sectiunea facilitati:

Livrare gratuita exemplificativ

Livrarea se va face prin:

  • curierul FAN CURIER
  • autovehiculele operatorilor de logistica
  • prin autovehiculele de transport ale societatii noastre.

Livrarea prin FAN CURIER

Costurile de livrare sunt acoperite complet de catre noi, cost expeditie si cost ramburs (in situatia in care se opteaza pentru aceasta metoda de plata). Livrarea se face de pe o zi pe cealalta pentru echipamentele din stoc.

Echipamentele livrate prin FAN CURIER trebuie verificate la primirea lor pentru orice defect vizibil al ambalajului, numai dupa ce ati efectuat vizual aceasta verificare si ambalajul este in regula, semnati de primire.

Livrarea prin Operatorii de Logistica

In situatia in care livrarea se face cu autovehiculele operatorilor de logistica, echipamentele vor fi insotite, de regula, doar de AVIZ DE EXPEDITIE, factura se va livra separat prin FAN CURIER. La livrarea cu operatori de logistica nu puteti opta pentru plata la livrare, plata trebuie sa se faca inaintea livrarii, prin ordin de plata.

Echipamentele livrare in mod curent prin aceasta modalitate sunt toate cele care nu pot fi livrate prin curier din cauza fragilitatii lor: ex. panouri solare. Veti fi informat inaintea livrarii oricarei comenzi despre modalitatea de livrare, de catre consultantii nostri de vanzari.

Livrarea INSTAROM

La livrarea cu autovehiculele societatii noastre, inclusiv in BUCURESTI, ora de livrare poate fi stabilita numai cu echipa de livrare. Autovehiculele sunt furgoane de 3.5 t care incarca mai multe comenzi dimineata, iar livrarea se face in functie de gruparea comenzilor pe zone.

Daca doriti sa le transmiteti date suplimentare, puteti suna sau trimite email la adresa comenzi@centrale.ro, dupa ora 10:00 in ziua livrarii, pentru a afla telefonul de contact al echipei de livrare. Retineti: echipa de livrare ia legatura cu dumneavoastra intotdeauna pentru a va anunta, estimativ, ora la care se va face livrarea.


Alte articole: