Oferte speciale | Showroom
Viessmann

Cazan Viessmann Vitoligno 100-S pe lemne cu gazeificare 30kW

Cod produs: [V10A002]


16.273,72Lei TVA inclus
23.24817
se poate livra in toata tara
Garantie 2 ani

Facilitati

Livrare gratuita in toata tara Punerea in functiune gratuita

Descrierea produsului

Vitoligno 100-S este un cazan pe lemn cu gazeificare cu puteri nominale de la 23 la 45 kW, adecvat atat pentru o functionare in regim monovalent cat si in regim bivalent la cladiri mono si multifamiliale.

Viessmann ofera o gama completa de echipamente de incalzire pe combustibil lemnos. Cazanul Vitoligno 100-S este recomandat atat din considerente economice cat si ecologice, dar nu trebuie neglijata nici independenta fata de combustibilii fosili si nici reducerea costurilor printr-un consum redus de energie.

Initierea arderii in doar cateva minute

Aprinderea este accelerata cu ajutorul unei clapete care inchide canalul colector al gazelor arse in faza de initializare a arderii, crescand astfel depresiunea in cazan. La inchiderea usii cazanului, canalul colector al gazelor se deschide.

Incalzire confortabila

Tehnica functionarii pe principiul gazeificarii lemnului permite obtinerea unui grad inalt de eficienta si o ardere saraca in emisii poluante. Suprafetele de transfer termic mari, in combinatie cu ventilatorul de absorbtie mentin o temperatura foarte scazuta a gazelor evacuate si contribuie la o buna exploatare a combustibililor.

Vitoligno 100-S poate fi alimentat cu bucati de lemn de pana la 56cm si brichete de rumegus in combinatie cu bucati de lemn. Camera voluminoasa cu usa cu o deschidere intr-un unghi de pana la 125 grade usureaza alimentarea cazanului. Sistemul de absorbtie si canalul colector previn evacuarea gazelor in incapere in timpul realimentarii cazanului. Datorita volumului mare al camerei de incarcare avem intervale de timp lungi intre alimentari si un timp indelungat de ardere completa. Directia de deschidere a usii de alimentare poate fi aleasa in functie de configuratia si dimensiunile incaperii, astfel incat sa se poata realiza o optimizare a spatiului.

Samota de inalta calitate si duza din otel inoxidabil asigura temperaturi inalte in zona de ardere. Datorita acestora, Vitoligno 100-S atinge un inalt grad de eficienta, o ardere completa si curata, cu un nivel redus de emisii de noxe. Admisia de aer se regleaza printr-o maneta a cazanului.

Automatizare digitala Ecotronic 100

Sistemul de automatizare Ecotronic 100 impresioneaza prin simplitatea modului de utilizare. Pe ecranul iluminat sunt afisate toate informatiile prin intermediul unor simboluri. Chiar si nivelul de incarcare al rezevorului tampon este reprezentat in bara de simboluri de pe display.


V10A002Date tehnice


Putere nominala kW 30
Suprafata aproximativa de incalzit mp 230
 Dimensiuni
Inaltime mm 1390
Lungime mm 1375
Adancime mm 700
Greutate kg 570
Capacitatea camerei de incarcare litri 145
Diametrul cosului Ømm 150