Oferte speciale | Showroom | 021-326.22.10
Heimeier

Cap termostatat K

Cod produs: [6000-09.500]


47,89Lei TVA inclus
intrebati
se poate livra in toata tara
Garantie 2 ani

Facilitati


Descrierea produsului

Caracteristici:

Clipsuri de limitare

Clipsuri de limitare prevazute pentru limitarea sau marcarea superioara si inferioara a domeniului de setare a temperaturii. Este calea optima de control a ritmului de schimbare de regim de reglaj zi/noapte si de economie a energiei.

Instructiuni de reglaj

Instructiuni de reglaj inscriptionate direct pe capacul K. Stiftung Warentest, cea mai importanta autoritate de testare din germania, agreaza faptul ca instructiunile de reglaj sunt la indemana oricui utilizator. Heimeier furnizeaza clientului un simplu dar eficient ghid de reglaj de temperatura, si nu uita nici de utilizatorii cu deficiente de vedere, prevazand marcaje in relief.

Sistem de cuplaj unic

Sistem de cuplaj unic intre capul termostatat si robinet, indiferent de generatia de fabricatie. Deoarece adaptorul M30x1.5 nu a fost schimbat niciodata, a devenit deja cuplajul clasic in domeniu.

Acuratete asigurata

Acuratete asigurata de senzorul cu lichid. Hysterezis-ul minim, si timpul de inchidere optim, garanteaza precizia si stabilirea reglajului. Capul K indeplineste inaltele standarde germane ale ordonantei (EnEV) referitoare la economisirea energiei.

Limitatoare mascate

Limitatoare mascate ce ofera optiuni privind limitarea sau blocarea robinetului termostatic.


6000-09.500Date tehnice