Oferte speciale | Showroom | 021-326.22.10
Heimeier

Robinet Heimeier 1/2" + cap termostatat K + robinet retur

Cod produs: [k2stdregk]


114,71Lei TVA inclus
intrebati
se poate livra in toata tara
Garantie 2 ani

Facilitati


Descrierea produsului

Caracteristici:

Clipsuri de limitare

Clipsuri de limitare prevazute pentru limitarea sau marcarea superioara si inferioara a domeniului de setare a temperaturii. Este calea optima de control a ritmului de schimbare de regim de reglaj zi/noapte si de economie a energiei.

Instructiuni de reglaj

Instructiuni de reglaj inscriptionate direct pe capacul K. Stiftung Warentest, cea mai importanta autoritate de testare din germania, agreaza faptul ca instructiunile de reglaj sunt la indemana oricui utilizator. Heimeier furnizeaza clientului un simplu dar eficient ghid de reglaj de temperatura, si nu uita nici de utilizatorii cu deficiente de vedere, prevazand marcaje in relief.

Sistem de cuplaj unic

Sistem de cuplaj unic intre capul termostatat si robinet, indiferent de generatia de fabricatie. Deoarece adaptorul M30x1.5 nu a fost schimbat niciodata, a devenit deja cuplajul clasic in domeniu.

Inlocuirea ventilului fara a goli instalatia

Insertia termostatica a robinetului poate fi inlocuita cu una de alt tip, cu instalatia sub presiune, folosind un echipament special realizat de Heimeier.

Prevenirea lipirii garniturii ventilului

Prevenirea lipirii garniturii ventilului pe scaunul robinetului, dupa o perioada lunga in care acesta a fost pe pozitia inchis, de ex. pe perioada verii, se datoreaza fortei mari de actionare a sistemului Heimeier.

Corpul robinetului din bronz

Un semn distinctiv pentru toate robinetele Heimeier este corpul robinetului din bronz. Proprietatile ideale ale materialului previn coroziunea. Acesta permite de asemenea realizarea etansarii metal-metal fara a folosi garnitura, la infiletarea cu fitinguri de racord din alama.

Acuratete asigurata

Acuratete asigurata de senzorul cu lichid. Hysterezis-ul minim, si timpul de inchidere optim, garanteaza precizia si stabilirea reglajului. Capul K indeplineste inaltele standarde germane ale ordonantei (EnEV) referitoare la economisirea energiei.

Limitatoare mascate

Limitatoare mascate ce ofera optiuni privind limitarea sau blocarea robinetului termostatic.

Etanseitate

Etanseitate asigurata de doua garnituri tip O-ring situate in locasuri separate, care izoleaza axul robinetului. Garnitura exterioara se poate inlocui fara a se goli instalatia.

Protectie de plastic

Protectie de plastic din gama Design-Line pentru mascarea estetica a robinetului. Poate fi asamblata rapid si in orice moment.

Conditii optime pentru regimul de curgere

Conditii optime pentru regimul de curgere datorate materialului de fabricatie (bronz), si modului de fabricatie (prin turnare), permitand folosirea robinetelor in orice tip de proiect, fara pericolul aparitiei zgomotelor si vibratiilor.

Conexiune universala

Conexiune universala permite racordarea robinetelor cu tevi filetate, dar si cu tevi de cupru, de otel de precizie, multistrat, sau plastic, folosind fitinguri de compresie Heimeier.


k2stdregkDate tehnice