Oferte speciale | Showroom
Computherm

Cronotermostat programabil cu transmisie prin fir

Cod produs: [Q7]


106,11Lei TVA inclus
se poate livra in toata tara
Garantie 1 an

Descrierea produsului

Computherm Q7 este un termostat complex, prezinta multe facilitati, cu toate acestea este foarte usor de programat si de utilizat. Poate comanda un aparat de incalzire sau racire, climatizare. Permite program separat pentru fiecare zi a saptamanii, independent de celelalte zile. Programul unei zile este format din 6 perioade de timp, de la P1 pana la P6, cu 6 temperaturi diferite.

De exemplu:

Functia " COPY " permite copierea programului pe alta zi.

Sensibilitatea cuplarii-decuplarii este de ±0,2°C.

Afisajul poate fi iluminat pentru operarea mai usoara in intuneric. Afisajul este usor lizibil si indica atat temperatura setata cat si temperatura existenta in incapere. Cele doua butoane mari + si -, permit suprascrierea valorii temperaturii setate prin program. Actionand butonul mare + sau - obtinem temperatura dorita intr-unul dintre urmatoarele moduri manuale:
- pana la urmatorul timp de comutare din program
- pentru 1...9 ore
- pentru 1...99 zile
- pana la o noua interventie manuala

Precizia de afisare este de ±0,5°C.

Iesirea pentru legaturile electrice se face pe contactele basculante (NO - normal deschis, NC - normal inchis si COM - comunul) lipsite de potential electric al unui releu. Contactele releului pot comuta 24 Vcc sau Vca, pana la 230Vca, 50 Hz si un curent de 8A rezistiv, sau 2 A inductiv.

Nu este compatibil cu centralele Vaillant. Pentru centralele Vaillant puteti alege Calormatic


Q7Date tehnice


Transmisie   prin fir
Tip   Cronotermostat