Oferte speciale | Showroom | 021-326.22.10
Ariston

Telecomanda Modulanta Clima Manager

Cod produs: [3318318]


535,50Lei TVA inclus
intrebati pe e-mail
se poate livra in toata tara
Garantie 1 an

Cumparate de obicei impreuna

produs Interfata BUS pentru accesorii de modulare 137,68
Lei TVA inclus

Descrierea produsului

Schema

Telecomanda poate fi utilizata pentru administrarea functiilor cazanului si afisarea informatiei privind orice problema care poate sa apara. Sunt permise de asemenea reglaje climatice sau ale camerei pentru comanda sistemului de incalzire cu una sau doua zone.

Functiile principale controlate:

Este disponibil un receptor pentru varianta fara fir, care este instalat langa cazan si inseamna ca telecomanda poate fi folosita fara ajutorul cablajului.
Daca este instalat senzorul exterior, curbele de reglaj climatic (vezi diagrama) pot fi setate pe telecomanda. Variatia temperaturii de tur este ilustrata de o curba prestabilita, care este apoi comparata cu valorile temperaturii exterioare.

Clima manager

Alegerea curbei depinde de tipul de sistem de incalzire utilizat:

Influenta senzorului de camera poate fi reglata la o valoare intre 10 (influenta maxima) si 0 (nici o influenta). Aceasta inseamna ca aportul temperaturii camerei la calcularea temperaturii turului poate fi reglat. In acest mod, reglajul temperaturii devine atat climatic cat si modulant pe senzorul interior, prin aceasta garantand reglajul optim al temperaturii camerei.


3318318Date tehnice


Transmisie   prin fir
Tip   Cronotermostat