Oferte speciale | Showroom | 021-326.22.10
Ariston

Termostat cu senzor modulator de camera

Cod produs: [3318331]


254,99Lei TVA inclus
intrebati pe e-mail
se poate livra in toata tara
Garantie 1 an

Cumparate de obicei impreuna

produs Interfata BUS pentru accesorii de modulare 137,68
Lei TVA inclus

Descrierea produsului

Regulator temperatura

Senzorul de camera poate fi utilizat ca sa selectati modul de incalzire si sa corectati temperatura camerei. El poate fi utilizat de asemenea pentru reglarea temperaturii camerei atunci cand comanzi un sistem central de incalzire. Modul de operare modulant, in contrast cu modul on/off furnizeaza un nivel de confort superior. Ca sa atingi acest rezultat senzorul camerei moduleaza temperatura turului spre corpurile de incalzire in concordanta cu temperatura
interna inregistrata de catre senzor.

Functiile controlate:

Schema

Temperatura camerelor alaturate depinde de temperatura camerei in care este instalat dispozitivul ; in caz ca sistemul nu este echilibrat vor exista variatii de temperatura intre o camera si alta. Aceasta inseamna ca daca temperatura camerei unde este instalat termostatul creste datorita factorilor externi (de exemplu, un cuptor este in functiune cand termostatul este instalat intr-o bucatarie, sau exista un semineu cand termostatul este instalat in sufragerie), nu vor mai exista cereri pentru incalzire si ca rezultat va scadea temperatura in celelalte camere.

In sens contrar se intampla cand camera in care este instalat termostatul se raceste datorita factorilor externi (de exemplu o fereastra a camerei este lasata deschisa), si din aceasta cauza este ceruta mai multa caldura si ca urmare temperatura in celelalte camere creste.


3318331Date tehnice


Transmisie   prin fir
Tip   Termostat